A prémium masszázs több, mint masszázs, egy élménykezelés. Prémium masszázs esetén a kezelőben a kellemes, lágy pihentető zene mellett mécsesek, illóolajok, aromák is várnak, a főszerep a harmóniáé. A masszázs fogásrendszere komplex, a svédmasszázson felül tartalmaz elemeket a tibeti masszázsból, valamint a talpmasszázsból is. A meleg olajjal végzet masszázs nemcsak a testet, hanem a lelket is pihenteti, masszázs a léleknek. Hagyd hátra a hétköznapok gondját, baját, engedd meg magadnak ezt a különleges relaxációt, feltöltődést.

Hatásai:

– Izomlazító, regeneráló, stimuláló, keringésfokozó és frissítő hatásának köszönhetően visszanyerhetjük testünk rugalmasságát, ellenálló-képességét.
– Gyorsítja a sérülések utáni felépülést.
– Pozitívan hat a bőrre és a kötőszövetre is, így bőrünk visszakapja rugalmasságát.
– Csökkenti a fáradtságérzetet, növeli a frissesség érzését. Ez a hatás nemcsak fizikálisan, hanem mentálisan is megjelenik, szellemünkre is hasonlóan pozitív hatással van. Az idegpályákon keresztül jótékonyan hat az idegrendszerre és az agyra is.
– Csökkenti a stresszes fejfájást, a migrént, segít megszüntetni az alvászavarokat, javítja az alvás minőségét.
– A vérkeringésre és az érrendszerre kifejtett jótékony hatása révén nagymértékben javul a sejtek oxigén- és tápanyag-ellátása. A nyirokrendszer működésének serkentésétől pedig javul a lerakódott salak- és méreganyagok kiválasztása.

Időtartam:

A masszázs időtartama 180 perc, minden testrészre kiterjedő teljes testmasszázs.

Kinek javasolt?

– Mozgásszervi problémák esetén
– Derék-, hát-, nyakfájdalmak esetén
– Rándulások, görcsök és húzódások kezelésére
– Izommerevség feloldására
– Ülőmunkát végzőknek
– Tartáshibák korrigálására
– Ortopéd betegségek kiegészítõ kezelésére
– Reumás megbetegedéseknél
– Szívpanaszok és magas vérnyomás kiegészítő kezelésére
– Légzési problémák és pszichoszomatikus betegségek tüneteinek enyhítésére